Bulldoggin kuorsaus pudotti koiran sohvalta – näinkin voi käydä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Unissaan elehtiminen tai puhuminen jaksaa aina huvittaa ja ihmetyttää sivustaseuraajaa. Se on monesti paljon miellyttävämpi vaihtoehto kuorsaavalle unikaverille, jonka aiheuttama meteli lähinnä kiristää hermoja.

Lemmikit näkevät unia ja elehtivät niiden mukana aivan samalla tavalla kuin ihmisetkin. Nyt eräs bulldoggin omistaja on kuvannut omaa unten mailla seikkailevaa karvakuonoaan, jonka oma kuorsaus on alkanut liikuttamaan koiraa sohvalla sen reunaa kohti.

Nainen on kuvannut videolle tilannetta, jossa hän on huomannut koiransa kuorsaavan sohvalla hyvin kovaäänisesti. Bulldoggi on alkanut kuorsauksen myötä liikkumaan sohvan reunaa kohti, ja se on jo puoliksi sohvalta ulkona kun nainen on aloittanut kuvaamisen. Lopulta bulldoggin kuorsauksen aiheuttama tärinä pudottaa koiran sohvalta, jolloin pikkuinen havahtuu siihen, että se törmää lattiaan suoraan kuono edellä.