Phil Collinsin tytär on upea rantakissa – Lily Collins pulahti uimaan Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin tytär Lily Collins on tehnyt menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa jo vuosien ajan. Hänen merkittävin roolinsa nähtiin Oscarilla palkitussa Elämä pelissä -elokuvassa. Aivan viime aikoina Lily on viettänyt odottamattomasti hieman hiljaiseloa pintajulkisuudesta.

Parhaillaan Lily Collins on yhdistetyllä työ- ja lomamatkalla Italian Ischiassa monien muiden julkkistähtien tavoin. Eilen hänet ikuistettiin hotellin Reginan rannassa, jossa hän käväisi pulahtamassa meren aaltoihin mustassa uima-asussa.

28-vuotias Lily Collins on listattu useita kertoja rocktähtien seksikkäimpien tyttärien kärkijoukkoon. Hän on jo pitkään yrittänyt karistaa kuuluisan isänsä painolastin harteiltaan ja tehdä omaa uraansa. Nyt ura näyttää olevan kovassa noususssa. Aiemmin Lily Collins on nähty Elämä pelissä ja Siepattu -elokuvien lisäksi muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana.

Splash
Splash
Splash