Mies väittää tyttöystävänsä tukehtuneen penikseen – halusi esitellä sukuelintään oikeudessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Fort Lauderdalessa on käsitelty 60-vuotiaan Francisca Marquinezin kuolemaa oikeudessa. Nainen oli tukehtunut kuoliaaksi. Syytetyn penkillä istuu 65-vuotias Richard Henry Patterson. Hän on tunnustanut tukehduttaneensa naisen.

Patterson ei ole kuitenkaan koskaan myöntänyt, että olisi kuristanut Marquinezia. Sen sijaan hän väittää, että nainen tukehtui suuseksin aikana. Mies on valmis esittelemään sukukalleutensa oikeussalissa todisteena siitä, että niiden kanssa harrastetun suuseksin aikana on mahdollista tukehtua kuoliaaksi.

Mies oli mennyt paniikkiin naisen kuoleman jälkeen ja tekstannut asiasta ystävälleen ja tyttärelleen. Marquinezin ruumis oli löydetty sängystä vasta päivä tapahtuneen jälkeen lakanoihin käärittynä.

Mikäli miehen pyyntö peniksen esittelemisestä sallitaan, tapahtuu se erillisessä huoneessa vain tuomarin ja asianajajien läsnäollessa, LAD Bible uutisoi.