Nainen aivasti kesken valokuvauksen – kuvaan ilmestyi kahdet kasvot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Redditor nimeltään Judd Jasper lomaili tyttöystävänsä kanssa Budapestissä. Kun mies otti Samsung Galaxy S7 -puhelimellaan laajaa selfiekuvaa pariskunnasta, tuli hänen naiseltaan samaan aikaan aivastus. Kuvasta tulikin mielenkiintoisempi kuin alunperin oli tarkoitus.

Redditiin on julkaistu valokuva, jossa on erikoinen valokuvaan ikuistunut häiriötilanne. Koska kuvassa ollut nainen aivasti kesken valokuvauksen, ilmestyi lopulliseen kuvaan kahdet kasvot, eli kaksi päätä. Judd Jasperin vieressä oleva nainen sekä hymyilee että irvistää samaan aikaan.

Kuva on kuin kauhuelokuvasta. Neatoraman mukaan valokuva otettiin panoraamakuvia ottavalla sovelluksella, mutta selfien kaltaisesti. Jasperin tyttöystävä on varmaan mielissään, kun hänen kahdet kasvot ovat nousseet nyt viraali-ilmiöksi.

My phone has a wide selfie feature similar to a panorama. You need to sit still for it to work. My girlfriend sneezed, and this happened. from pics