Tässä vaiheessa avioliittoa vaimot pettävät todennäköisimmin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Vaikka avioliitto on tarkoitettu loppuelämän sinetiksi rakkaudelle, päättyy puolet aviopareista eroon. Avioliiton status ei ole nykypäivänä samanlainen kuin ennen vanhaan, jolloin kumppanin kanssa pysyttiin yhdessä ongelmista huolimatta.

Eron yleisimpiä syitä ovat erilleen kasvaminen, talousongelmat, riippuvuudet ja uskottomuus. Varatuille ihmisille tarkoitettu deittisivusto Victoria Milan on nyt analysoinyt käyttäjiensä tietoja. Sivustolla on tällä hetkellä viisi miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa ja kaikista ikäluokista.

Analyysissa tarkasteltiin ajankohtaa, jolloin naimisissa olevat naiset olivat luoneet tilin palvelun piiriin. Victoria Milanin perustaja Sigurd Vedal kertoo lehdistötiedotteessa, että naiset etsivät syrjähyppyjä eniten 7-8 avioliittovuoden jälkeen. Tulos on globaali, eikä esimerkiksi naisen iällä ole merkitystä tulokseen.

Vaimot etsivät uutta seuraa monista eri syistä. Usein taustalla on huomion ja kunnioituksen puute avioliitossa. Vedalin mukaan naimisissa olevat vaimot saattavat rakastaa aviomiestään, mutta eksyvät pettämään kipinän sammuessa.