Matkustaja päästi rajun pierun – lentokone teki hätälaskun ja evakuoitiin

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa lentomatkustaminen on suosittua, joten lennoilla myös sattuu ja tapahtuu monenlaisia välikohtauksia. Nyt North Carolinassa on tapahtunut poikkeuksellinen tilanne, kun American Airlinesin lennolla jouduttiin turvautumaan evakuointiin.

WNCN-uutiset kertoo, että sunnuntaina iltapäivällä joku matkustajista oli päästänyt lentokoneessa poikkeuksellisen pahanhajuisen pierun, joka sai useat matkustajat voimaan pahoin. Matkustajat valittivat päänsärkyä ja pahoinvointia, eikä ongelmien syystä ollut tuolloin vielä tietoa, FOX 8 News kertoo.

Lentäjä päätti suorittaa hätälaskeutumisen Raleigh-Durhamin kansainväliselle lentokentälle, jotta matkustajat saataisiin hoitoon ja pahoinvointien syy selvitettyä. Lentokentällä kaikki matkustajat poistettiin lentokoneesta. Myöhemmin viranomaiset saivat selville, että kyse oli yhden matkustajan ilmavaivoista. Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentokenttä ei ole kommentoinut tapausta.