Suomipop Festivaalissa 31 000 kävijää – yleisöennätys syntyi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdeksättä kertaa järjestetty Suomipop Festivaali keräsi Jyväskylän Lutakonaukiolle historiansa suurimman yleisön, yhteensä 31.000 juhlijaa. Tapahtuman VIP-liput sekä perjantain ja lauantain festivaaliliput olivat loppuunmyytyjä.

– Aluelaajennus tuli tarpeeseen, kun kotimainen musiikki ja erityisesti sen lipunkantaja Suomipop Festivaali kiinnostaa yhä enenevissä määrin suomalaista yleisöä. Oli jälleen hienoa huomata, kun juhlijat nauttivat ohjelmistosta, tapahtuman tunnelmasta ja toisistaan, kommentoi kolmipäiväistä suomipop-annosta promoottori Timo Isomäki.

– Festivaali sujui hyvissä tunnelmissa ja lauantain auringonpaiste kruunasi koko festivaalin, kertoi tapahtuman tuottaja Anniina Havukainen.

Suomipop Festivaali täyttää ensi vuonna 10 vuotta. Juhlavuotenaan Suomipop Festivaali saa sisartapahtuman Ouluun, kun Suomipop Festivaali Oulu järjestetään Kuusisaaressa samaan aikaan kuin Jyväskylän tapahtuma, eli 12. – 14. elokuuta 2018.