Mies, näin osoitat rakkautesi – teot sanoja suurempia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Fraasi: ” Minä rakastan sinua”, on vain sanoja. Vahvoja sanoja. Vieläkin merkityksellisempää on usein se, kuinka rakkaus osoitetaan mielitietylle. Naiset ovat nyt paljastaneet kahdeksan tapaa, miten mies voi ilmaista rakkautensa tekojen kautta.

Naiset haluavat tuntea rakkauden. Mikäli mies suutelee heitä otsalle, on se merkki suuresta välittämisestä ja siitä, että kaksilahkeinen on tosissaan naisensa kanssa. Yksi rakkauden muodoista on myös se, että mies lähettää naiselleen ajatuksella kirjoitettuja viestejä. Siis viestejä, joissa kerrotaan tunteista.

Miesten ei tarvitse näyttää pehmeää puoltaan koko maailmalle, mutta omalle rakkaalle se kannattaa. Kun mies osoittaa olevansa haavoittuvainen, on se suuri luottamuksen ele. Naiset rakastavat myös miehiä, jotka tekevät heille ruokaa tai valmistavat spesiaali-illallisia.

Osa naisista janoaa kehuja mieheltään, mutta mikäli heidän kultansa osaa arvostaa myös neitokaisen omituisia puolia, on nainen yleensä myyty. Rakkautta on myös se, että miehen ei tarvitse valehdella naiselleen, vaan hän tarkoittaa sanojaan ja kunnioittaa kumppaniaan. Naisestaan ylpeä mies esittelee hänet ystävilleen ja ottaa olennaiseksi osaksi elämäänsä. Ja vielä yksi vinkki: Naiset rakastavat suklaata. Vie hänelle suklaata jo tänään.

Lähde: YourTango