Brittimiesten uusi päiväuni rannalla – povipommi kuntoili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iso-Britanniassa television realitysarjat tuottavat kuukausittain uusia tähtiä julkkismaailman taivaalle. Eräs tämän hetken kuumimmista tulokkaista on Love Island -realitysarjasta tunnetuksi tullut 21-vuotias povipommi Kady McDermott, josta on muodostunut brittimiesten uusi päiväuni.

Kady McDermott kuvattiin eilen Espanjan Ibizalla bikineissä, mutta hän ei tyytynyt ainoastaan lekottelemaan rannalla. Sen sijaan Kady ryhtyi silminnäkijöiden iloksi kuntoilemaan ja venyttelemään niukoissa bikineissä ja irrotti jopa alaosansa asetellakseen sitä paremmaksi.

Alunperin vuonna 2005 Iso-Britanniassa nähty Love Island -realitysarja teki viime vuonna näyttävän paluun, ja sen myötä myös Kady McDermott nousi julkisuuden valokeilaan yhdessä Scott-voittajaparinsa kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash