100 ihmistä vastasi: Parhaat seksiasennot ovat tässä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keväällä julkaistiin uusi Skyn Condoms -yrityksen tekemä tutkimus, jossa paljastettiin milleniaalien seksitottumukset. Tutkimuksen mukaan petipuuhissa suosittiin perinteisimpiä asentoja siitä huolimatta, että aikuisviihteen kulutus on kasvanut ja ihmiset ovat paljon vapautuneempia ja avoimempia seksuaalisuutensa suhteen.

Nyt WatchCut Video -kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa haastatellaan sataa ihmistä. Ihmiset paljastavat kameran edessä mikä heidän oma suosikkiasentonsa on. Perinteisten asentojen lisäksi käy ilmi, että joukosta löytyy myös poikkeuksia.

Lähetyssaarnaaja, ratsastus ja doggy style -asento ovat hyvin suosittuja seksiasentoja. Ihmiset tuntuvat nauttivan myös kuusysi-asetelmasta, jossa kumpikin osapuoli saa ja antaa suuseksiä. Näiden lisäksi moni nainen kertoi pitävänsä asennosta, jossa naisen jalat ovat miehen hartioilla tai nainen on jonkin pöydän tai tason päällä.

Uusimmat