Matthew McConaugheyn maneerit hauskana koosteena – nämä toistaa roolista toiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasin Uvaldesta kotoisin oleva näyttelijä Matthew McConaughey on kuuluisa lukuisista rooleistaan isoissa elokuvissa ja komeasta ulkonäöstään. Miehelle ominainen leveä etelänmurre loistaa lähes jokaisessa roolissa, johon mies on valittu näyttelemään.

Owenergy Studios on huomannut, että erilaisista elokuvarooleista huolimatta niissä kaikissa on jotain samaa. Kuten lähes jokaisella näyttelijällä myös McConaugheylla on tiettyjä maneereja, joita hän toistaa jokaisessa elokuvaroolissaan. Nyt Owenergy Studios -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa kuullaan mitä Matthew McConaughey sanoo tai tekee rooleista riippumatta.

Monet miehen tekemät täytesanat ovat luultavasti sellaisia, jotka hän on itse elokuvaan kuvaushetkellä improvisoinut. Tietty hymähdys tai allright-sanan toistaminen kuuluvat jokaisessa elokuvassa moneen otteeseen, minkä lisäksi jokaisessa miehen roolissa näyttää olevan toisiaan muistuttava kohtaus, jossa mies muistelee menneitä matalalla äänellä.