Naiset eivät käy treffien aikana kakalla – tässä syy!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensitreffeillä sinkut haluavat tehdä toiseen ihmiseen aina mahdollisimman hyvän vaikutuksen ja antaa itsestään parhaan kuvan. Yleensä parhaan ensivaikutelman jättämiseen ei lueta kovaäänistä ja haisevaa vessakäyntiä, jonka treffikumppani saa haju- tai kuuloetäisyydeltä todistaa.

Daily Mail -sivusto kertoo australialaisilla ihmisillä suoritetusta kyselystä, johon vastanneista 20 prosenttia kertoi, että ei koskaan kävisi vessassa kakkoshädällä ensitreffien aikana. Suurin syy kakkaamisen välttämiseen oli paha tuoksu ja mahdolliset äänet, jotka treffikumppani voisi onnistua toisesta huoneesta kuulemaan.

Moni ei halunnut käydä vessassa isoilla asioilla treffiensä aikana siitäkään syystä, että ajatteli siitä olevan haittaa mahdollista myöhemmin seuraavaa intiimiä hetkeä varten. Paras aika kakkoshädän helpottamiseen oli ihmisten mielestä aamulla kuuden ja kahdeksan välisenä aikana. Luultavasti myös treffikumppanikin on tähän aikaan vielä unten mailla mikäli treffit ovat johtaneet yökyläilyyn.