UAV-kopteri kuvasi jalkapallopeliä – katsoja pudotti vessapaperirullalla!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yleisötapahtumissa pörräävät lennokkikamerat jakavat runsaasti mielipiteitä, osan pitäessä niitä ärsyttävinä ja osan puolestaan harmittomina. Olipa UAV-laitteista mitä mieltä tahansa, järin kestäviä ne eivät tuoreen videon perusteella ole.

Argentiinassa pelattiin sunnuntaina Gimansia de Mendoza ja Mitre -joukkueiden välinen jalkapallo-ottelu. Kentän ja katsomon yläpuolella leijaili ottelua ja sen yleisöä kuvannut UAV-kopteri. Tämä ei selkeästi ollut kaikkien mieleen.

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, kuinka yksi yleisön edustajista heitti lennokkia vessapaperirullalla. Selkeästi melko heikkoa tekoa oleva kopteri tippuu osuman ansiosta maahan. The Mirror -lehden mukaan kukaan ei loukkaantunut laitteen pudotessa katsomoon.