Heroiiniaddikti julkaisi kuvat itsestään pohjalla ja kuivilla – kuva voi järkyttää

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huumeriippuvaisuus on vakava ja tuhoisa vaiva, josta on kuitenkin mahdollista päästä eroon. Tämän todistaa perheenäiti, joka julkaisi Facebookissa runsaasti huomiota keränneitä ennen ja jälkeen -kuvia itsestään.

Yhdysvaltojen West Vriginiassa asuva Melissa Lee Matos oli vielä kaksi vuotta sitten heroiiniriippuvainen. Naisen sosiaalisessa mediassa jakamissa kuvissa hän nojaa seinää vasten tummien jälkien peittämänä. Matos julkaisi myös uuden selfiekuvan, joka eroaa riippuvaisuusaikoina otetusta kuin yö päivästä.

– Tältä näytin päivittäin vuosien ajan. Tätä aviomieheni joutui kestämään. Tämän pienet tyttöni joutuivat näkemään tullessaan kotiin. Tämän perheeni ja ystäväni näkivät silloin harvoin, kun poistuin kotoa, Melissa Lee Matos kirjoitti.

– Olin sairas. Tein kuolemaa. Olin niin syvällä etten uskonut ikinä parantuvani. Olin niin eksyksissä etten voinut kuvitella elämää ilman huumeita. Halusin vain kuolla. En ymmärtänyt olevani hädin tuskin hengissä, nainen jatkoi.

– Jos luet tätä ja käyt läpi samaa tuskaa, rukoilen sinua hakemaan apua. Kuolin enemmän kuin kerran. Nyt olen löytänyt elämän. Lupaan sinulle, että on olemassa toivoa. On olemassa parannus. On olemassa vapautta sekä rauhaa, ja olet sen arvoinen, Matos totesi.

Nainen toteaa haluavansa auttaa muita riippuvaisia parhaansa mukaan. Koskettavaa viestiä on jaettu Facebookissa uudelleen jo yli 50 tuhatta kertaa.

 

***Warning: Graphic Images***I have NEVER shared these before. I'm not sure I ever intended to. This is extremely hard…

Publié par Melissa Lee Matos sur vendredi 14 juillet 2017