Oranki leikki kummitusta – yritti säikäyttää toisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Save the Orangutan on eläintenpelastusjärjestö, joka pelastaa ja huolehtii loukkaantuneista ja orvoksi jääneistä orangeista. Järjestön tarkoitus on kuntouttaa orangit heidän huolenpitonsa aikana, minkä jälkeen ne palautetaan aina takaisin Borneon sademetsiin jos se vain eläinten kunnon puolesta on mahdollista.

Orangeilla näyttää olevan hyvät oltavat ja hauskaa ajan vietettä heidän omassa kuntoutuskeskuksessaan. Hassuttelusta ja ajan kulumisesta pitää huolen etenkin yksi nuori asukki, joka keksii vanhemmille lajitovereille hauskoja jekkuja.

Nyt järjestön jakamalla YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa yksi oranki yrittää pelästyttää ystävänsä. Oranki on pukenut ylleen maasta löytämänsä säkin, joka yllään hän yrittää säikäyttää toisen orangin. Hauska pila muuttuu pian leikkimieliseksi painiksi kun kaveri alkaa saamaan tarpeekseen sen päälle hyökkivästä orankikummituksesta.