Tyga avautui viimein – kertoi hänen ja Kylie Jennerin erosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Tyga ja realitytähti Kylie Jenner seurustelivat pitkään ja olivat yhdessä aina median kirkkaimmassa valokeilassa. Tygan ja Kylien erottua kumpikin on jo päässyt elämässään eteenpäin eikä kumpikaan ole juuri kommentoinut eroa sen suuremmin. Nyt Tyga päätti kuitenkin raottaa sanaista arkkuaan.

27-vuotias Tyga oli The Breakfast Club -radio-ohjelmassa vieraana, jolloin hän paljasti hänen ja Kylie Jennerin eroon johtaneita syitä. Alkuasetelma oli jo miehen mielestä huono, koska Kylie oli häntä huomattavasti nuorempi ja vaaleaihoinen, minkä vuoksi miehen imago kärsi aluksi suhteen aloittamisesta.

Tyga kertoi yhä rakastavansa Kyliea, mutta huomautti kuitenkin, että ei ole enää rakastunut häneen. Tygan mukaan heidän suhteensa oli parhaina hetkinä todella hyvä, mutta huonoina äärimmäisen huono. Mies kertoi, että myös monet ulkopuoliset tekijät vaikuttivat suhteeseen ja toi siihen paineita.