Hurja onnettomuus autokilpailussa – kuljettaja selvisi kuin ihmeen kaupalla!

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Rallikilpailuissa tapahtuvat onnettomuudet päättyisivät lähes poikkeuksetta traagisesti, mikäli autoja ei olisi varustettu turvakehikoilla. Kalifornian Long Beachilla järjestetyssä tapahtumassa todistettiin taannoin hurjaa onnettomuutta joka ei kuitenkaan vaatinut ihmishenkiä.

Toyota Grand Prix -autokilpailussa radan varrelle on aseteltu hyppyreitä, joiden päältä ajavat autot nousevat huikeaan lentoon. Yksi autoista kiiti kuitenkin hyppyriä kohti väärästä kulmasta.

Auto lensi kohti radan varrella olevaa aitaa. Ajoneuvo kimposi aidasta pyörähtäen rajun näköisesti sivuuttain asfaltille. Videon Youtubessa jakaneen Dina Kimin mukaan kuljettajalle ei kuitenkaan käynyt kuinkaan ohjaamossa olleen turvakehikon ansiosta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat