Linkin Park kuvasi Carpool Karaoken vain päiviä ennen laulajan itsemurhaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Linkin Park -yhtyeen itsemurhan tehnyt laulaja Chester Bennington osallistui yhtyeensä kanssa huippusuosittuun Carpool Karaoke -ohjelmaan vain päiviä ennen traagista kuolemaansa. Yhtye julkaisi kuvauksista valokuvan Twitter-tilillään, ja kuvassa nähdään poseeraamassa myös Bennington.

Suosikkiyhtye julkaisi kuvan sosiaalisessa mediassa 15. kesäkuuta. Kuvassa Bennington hymyilee yhdessä Mike Shinodan, Joe Hahnin ja näyttelijä Ken Jeongin kanssa.

Linkin Parkin kuvaama jakso on osa James Cordonin suosikkisarjan spinoff-versiota, joka saa ensi-iltansa 8. elokuuta. Vielä ei ole tietoa tuleeko ohjelman aikatauluihin muutoksia Benningtonin kuoleman myötä. On mahdollista, että koko jaksoa ei esitetä julkisesti. Eilen yhtye ilmoitti – aivan odotetusti – peruuttavansa Yhdysvaltojen kiertueensa.