Vauvalle maistui pehmis – ei saanut jäätelöstä tarpeekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesällä kuumilla ja aurinkoisilla hellekeleillä mikään ei ole niin maistuva ja miellyttävä herkku kuin jäätelö. Jäätelökioskit ovatkin usein kauniina päivinä ruuhkaisia, koska kylmät herkut maistuvat kaikenikäisille ihmisille. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa vauva ei ole saada pehmiksestä tarpeekseen.

Ashley Cavanaugh on julkaissut hänen Facebook-sivuillaan huvittavan videon, jossa hänen tyttärensä ahmii isoäidin jäätelöä. Emma-niminen vauva istuu pehmistä syövän isoäitinsä sylissä, jossa se näyttää viihtyvän erinomaisen hyvin päästessään aina välillä isoäidin pehmikseen käsiksi.

Videolla nähdään miten paljon Emma rakastaa jäätelöä. Se ei ole saada isoäidin sylissä pehmiksestä tarpeekseen vaan ahmii aina tilaisuuden tullen pehmistä kaksin käsin suuhunsa. Isoäiti ei voi kun nauraa vauvan vetäessä jäätelön käsillään koko kasvojen alueelle yrittäessään mahduttaa pehmistä suuhunsa.

Emma is all about granny's ice cream! This was the small mess lol! It got much worse!

Publié par Ashley Cavanaugh sur mardi 13 juin 2017