Netflixin hittisarja Stranger Things saa jatkoa – traileri täynnä kasarinostalgiaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin yllätyshitiksi noussut Stranger Things oli yksi vuoden 2016 puhutuimmista sarjoista. Stephen Kingin ja Steven Spielbergin töistä vaikutteita saanut, 1980-luvulle sijoittuva scifi-kauhusarja jatkuu tämän vuoden lokakuussa toisen tuotantokauden merkeissä.

Stranger Thingsin uusista jaksoista saadaan esimakua tuoreen trailerin muodossa. Koska sarja sijoittuu 80-luvulle, tarjoaa traileri kauhun ja jännityksen ohella aimo annoksen aikakauden nostalgiaa Michael Jacksonin Thriller-hitin, Ghostbusters-naamiaispukujen sekä vanhojen videopelien muodossa.

Winona Ryderin, David Harbourin, Millie Bobby Brownin ja Finn Wolfhardin tähdittämä sarja jatkuu Netflixissä 27. lokakuuta 2017. Uusina kasvoina Dufferin veljesten luomassa sarjassa nähdään muun muassa Sean Astin ja Paul Reiser.