Nuoret kuvasivat kummituksen – palvelija kuoli tulipalossa vuonna 1798

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pohjois-Carolinassa sijaitseva Tryon Palacen kartanoalue toimi kurvernöörin asuinpaikkana 1760-luvulla. Alkuperäisiä rakennuksia paloi maan tasalle vuonna 1798. Tilalle rakennettiin samanlaisia kartanoalueeseen kuuluneita taloja 1950-luvulla alkuperäisten piirustusten pohjalta.

Uusi kartano toimii tätä nykyä museona. Parikymppiset Danielle Hyde ja Savanna Brown vierailivat äskettäin museon rakennuksissa ja puutarhassa tutustumassa Yhdysvaltojen historiaan. Kaksikko kuvasi videoita sosiaaliseen mediaan, kuten Snapchatiin. Kun he latasivat yhtä videota nettiin, huomasivat he omituisen yksityiskohdan taltioinnilla.

Videolla näkyy kuin kartanorakennuksen käytävällä kävelisi entisaikaiseen asuun pukeutunut palvelija. Nainen näyttää kantavan koria kädessään. Nuoret museovierailijat uskovat, että he ovat onnistuneet kuvaamaan videolle yhden museoalueen kummituksista, joka on kuollut tulipalossa, Daily Mail uutisoi.