Hemmottele häpyä – anna vaginallesi ilmakylpyjä

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Naisten kannattaa kulkea kommandona, eli ilman alushousuja aina tilaisuuden tullen. Osa neitokaisista suosii nukkumista ilman pikkupöksyjä, mutta myös kokonaisia vapaapäiviä voi viettää sukupuolielimiä ilmakylvyllä hemmotellen.

Tohtori Lisa Masterson kertoo Popsugar-julkaisulle, että naisten alapää voi parhaiten ja terveiten ilmaa hengittäessään. Kommandona kulkeminen on vapauttavaa, terveellistä ja hauskaa. Vagina kärsii vähemmän bakteeritasapainon järkkymisestä, mikäli se saa hengittää tarpeeksi ilman haudoittavia pikkuhousuja.

Yöllä on helppoa olla ilman alushousuja, jolloin valkovuoto pysyy pääsääntöisesti vaginassa. Itsestään puhdistuva sukupuolielin luo kuitenkin haasteita päiväsajan pikkuhousuttomaan aikaan.

Tällöin kannattaa yksinkertaisesti suihkutella alapäätä säännöllisesti. Mikäli haluaa käyttää päällysvaatteita ilman alushousuja, kannattaa naisen kasvattaa mahdollisimman paljon häpykarvoitusta suojaamaan genitaalialueita luonnollisin keinoin, Masterson muistuttaa.

https://www.instagram.com/p/BF2kMlaJGH0/?tagged=airbath