Donald Trump esti supermallin Twitterissä – suuttui LOL-viestistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen malli Chrissy Teigen on julkaissut Twitterissä kuvakaappauksen, joka osoittaa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin blokanneen 31-vuotiaan naisen. Syynä on Trumpin julkinen vähättely. Chrissy Teigen kertoo inhonneensa Donald Trumpia ainakin yhdeksän vuoden ajan.

Muusikko John Legendin kanssa naimisissa oleva yhden lapsen äiti Christine ”Chrissy” Teigen on nauranut julkisesti Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille Twitterissä. Nainen on julkaissut lukuisia presidentin twiittejä arvostelevia tekstejä sosiaalisessa mediassa, ja nyt kamelin selkä on katkennut lopullisesti. Presidentti blokkasi mallin, joten nainen ei pysty enää kommentoimaan tai näkemään valtion päämiehen julkaisuja.

Naisen viimeisin twiitti Donald trumpista oli: ”Lol, kukaan ei pidä sinusta”. Suorasanainen alusvaatemalli on ilmaissut Trump-inhonsa useissa eri haastatteluissa. Blokkaamisesta uutisoi BuzzFeed-julkaisu.