Vanhus halusi kokeilla laskuvarjohyppyä 88-vuotiaana – tältä se näytti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

88-vuotias isoäiti on noussut otsikoihin päästyään yliviivaamaan yhden kohdan elämänsä TODO-listalta. Nainen uskaltautui vielä vanhalla iällään harrastamaan laskuvarjohyppyä.

Kanadalainen Maire Hollo halusi edes kerran elämässään kokeilla taivassukellusta. Nyt hän pääsi viimein toteuttamaan sen, kiitos Parachute School of Toronto -laskuvarjokoulun.

– Ylhäällä oli niin upeaa, rauhallista ja kaunista. Olin halunnut toteuttaa tämän jo kauan aikaa, itseään hulluksi mummoksi kutsuva Hollo paljasti Inside Edition -sivustolle.

Vanhuksen laskuvarjohyppy ikuistettiin Youtubessa julkaistuksi videoksi. Vaikka kyseessä oli ensimmäinen kerta kun nainen hyppäsi laskuvarjolla, on hän esimerkiksi roikkunut 84-vuotiaana Toronton korkeimman rakennuksen seinällä. Seuraavaksi Hollo haluaisi ajaa kilpa-autolla ja saada Pitbullin laulamaan 90-vuotissyntymäpäivillään.

– Äitini opetti minulle, että jos haluan todella tehdä jotain, täytyy unelmansa toteuttaa. Mikäli sinulla on bucket list, kannattaa alkaa toteuttamaan tavoitteitaan koska koskaan ei tiedä mitä tulevan pitää, vanhuksen tytär Susan Hollo paljasti.