Mies jäi kiinni alastonkuvien katsomisesta – vaimolta eeppinen kosto!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lähes kaikki aikuisikäiset katsovat pornoa jossain muodossa. Erään naisen aviomies oli selannut Redditissä alastonkuvia ja jäi toiminnasta kiinni vaimolleen. Sen sijaan, että nainen olisi aloittanut raivoamisen kuvien katsomisen takia, päätti hän kostaa näyttävästi.

Mumsnet paljastaa naisen julkaisseen samaisella sivustolla kuvan omista rinnoistaan. Kun mies oli tapansa mukaan siirtynyt alastonkuvien katsomiseen, tunnisti hän vaimonsa poven nopeasti. Nainen kertoo miehensä seonneen totaalisesti kuvat nähtyään.

Kosto oli suloinen, mutta aiheutti runsaasti polemiikkia tapahtuneen jälkeen. Osa netinkäyttäjistä oli sitä mieltä, että nainen meni liian pitkälle kostoyrityksessään julkaistuaan rintojensa kuvan koko maailman katsottavaksi. Toiset puolestaan ihannoivat sitä, että mies sai ansionsa mukaan. Miksi nainen ei lähettänyt tissikuviaan omalle miehelleen?

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat