Täydellinen käsilaukku festareille – vuorin sisässä kulkee 1,5 litraa viiniä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset kesäfestivaalit kärsivät vuosittain valtavasti liian tiukasta alkoholilaista, jonka vuoksi kesätapahtumissa nähdään nykyisin merkittävästi aikaisempaa enemmän järjestyshäiriöitä. Esimerkiksi Pori Jazz oli rauhallinen siihen saakka, kunnes omien juomien tuominen alueelle kiellettiin muutama vuosi sitten.

Portovino

Nyt PortoVino on esitellyt nerokkaan keksinnön, joka mahdollistaa omien laadukkaiden alkoholijuomien kuljettamisen kesätapahtumiin ilman, että järjestysmiehet ryhtyvät hankaliksi. Tämän laukun omistajan ei enää tarvitse litkiä festaribaarin halpaa litkua, vaan hän voi itse valita minkä juoman parissa hän festaripäiväänsä viettää.

Kyseessä on ulkoisesti aivan tavallisen näköinen käsilaukku, mutta sen vuori piilottaa kuitenkin sisäänsä peräti 1,5 litraa juomaa. Kaiken lisäksi laukussa on huomaamattoman luukun takana oma hana, josta juoman saa ulos tyylikkäästi missä tahansa. Laukun mukana voi ostaa lisää Party Pouch -pusseja, joihin juoma kätketään laukussa.

Portovino