Hurja video: Salama iski autoon keskellä kaupunkia!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monet luulevat, etteivät salamat voi iskeä autoon. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa, kuten verkossa viime päivinä levinnyt dramaattinen video osoittaa.

Viraalivideolla hopean värinen auto on ajamassa kaupungin katua pitkin myrskyisällä säällä. Yhtäkkiä salama iskee taivaalta suoraan autoon. Ajoneuvo alkaa savuamaan, ja kuljettaja parkkeeraa sen nopeasti tien reunaan.

Auton ympäröi valtava ihmismassa, joka ilmaantuu kuin tyhjästä ihmettelemään tilannetta. Auto savuaa edelleen kuljettajan astuessa ulos.

Vaikka salaman iskeminen autoon on mahdollista, on se melko harvinaista. Erityisen yllättävän videolla nähtävästä tapauksesta tekee se, ettei salama iskenyt korkeampiin kohteisiin, kuten sähkölinjoihin tai rakennuksiin.