Supertähdet rynnivät asukkaiksi – paparazzien kestävä talo New Yorkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pintajulkkisten kintereillä seuraa alituisesti paparazzeja, joiden läsnäoloa monet tähdet pitävät tungettelevana. Supertähdet joutuvat tekemään kodeissaan usein kompromissejä asumismukavuuden ja yksityisyyden välillä, mutta nyt New Yorkiin on noussut paparazzien kestävä luksustason kerrostalo.

Tribecan alueella osoitteessa 443 Greenwich sijaitsevaa kerrostaloa markkinoidaan supertähdille paparazzien kestävänä. Sen rakennuttaja väittää, etteivät paparazzit kykene vaanimaan talon asukkaita. Tähän mennessä talosta ovat ostaneet asunnon muun muassa Harry Styles, Justin Timberlake ja Jessica Biel, Meg Ryan, Jake Gyllenhaal sekä Jennifer Lawrence.

Talossa on ulkopuolisten silmiltä piilossa muun muassa lasten leikkipaikka, viinikellari, uima-allas ja kuntosali. Talon alla on oma parkkihalli, josta on pääsy suoraan asuntoihin. Viihtyisä sisäpiha on sekin paparazzien ulottumattomissa.