Huumediileri soitti hädissään poliisille: ”Varas vei kokaiinini!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Rikolliset edustavat usein geenialtaan matalaa päätyä, jolloin heidän toiminnalleen on vaikea keksiä järkiperäistä selitystä. Vuoden typerin rikollinen otti henkilökohtaisesti yhteyttä poliisiin, koska hänen autostaan oli varastettu huumeita.

The Smoking Gun raportoi 35-vuotiaan David Blackmonin soittaneen hätäkeskukseen tehdäkseen ilmoituksen automurrosta. Floridassa asuva mies ilmoitti poliiseille, että hänen autostaan oli viety 50 dollaria rahaa ja seitsemän grammaa kokaiinia. Mies kertoi olevansa huumediileri.

Paikalle saapuneet poliisit huomasivat, että miehen auton keskikonsolissa oli edelleen toinen pussi kokaiinia. Lisäksi viranomaiset löysivät auton lattialta huumepiipun. Blackmon odottaa nyt tuomiotaan huumausainerikoksesta.

Poliisi