Mies käveli alasti kadulla – sitten hämmentävä syy paljastui

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies on pidätetty aamuvarhaisella St. Petersburgin keskustasta. John Walter Lee Gill oli kävellyt paikallisen motellin edustalla ilkosen alasti. Vaatteiden riisumiselle oli erikoinen syy.

Poliisit olivat pidättäneet alasti kekkuloineen 47-vuotiaan Gillin Kenwood Village Inn -nimisen motellin edessä kulkeneelta jalkakäytävältä. Mies oli kertonut, että riisuu itsensä aina alasti ollessaan erityisen iloinen tai surullinen. Poliisit kuitenkin epäilivät, että mies oli ollut huumausaineiden vaikutuksen alaisena, The Smoking Gun uutisoi.

Suomessa laki ei kiellä alastomuutta julkisella paikalla, mutta se saattaa loukata sukupuolisiveellisyyttä ja aiheuttaa pahennusta. Suomalaisilla kesämökeillä on totuttu uimaan alastomana ilman, että mökkinaapurit loukkaantuisivat asiasta. Poliisi puuttuu julkisella paikalla tapahtuvaan alastomuuteen tapauskohtaisesti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat