Mies osti Ferrarin – kolaroi tunnissa käyttökelvottomaksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

South Yorkshiren poliisiasema on julkaissut Facebookissa kuvan romukasasta, jota on vaikea tunnistaa ajoneuvoksi. Kuvassa näkyvä peltiromu on ollut hetkeä aiemmin Ferrari 430 Scuderia -merkkinen ajoneuvo. Se oli ehtinyt olla uudella omistajalla yhden tunnin ajan.

Nyt voidaan puhua todellisesta onnesta, sillä uuden urheiluauton omistaja säilyi kolarista hengissä kuin ihmeen kaupalla. Märällä tiellä kuljettajan hallinnasta lähtenyt ajoneuvo oli syttynyt palamaan ulosajon jälkeen. Ajoneuvon arvo lähentelee tavallisen omakotitalon hintaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Poliisit varoittavat liiallisen tilannenopeuden käyttämisestä etenkin sateisella säällä ajettaessa. Poliisin julkaiseman päivityksen mukaan Ferrarin omistaja ei ajanut ulosajon aikana ylinopeutta, vaan ajoneuvo joutui mitä ilmeisimmin liirtoon märän tien takia.

Afternoon folks, were you stuck in traffic this afternoon on the M1 south around junction 37? If so, here's…

Publié par SYP Operational Support sur jeudi 27 juillet 2017