Pettämisen raja on häilyvä – näin moni valehtelee kumppanilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Superdrug Online Doctor -sivusto teki 2.000 ihmisellä kyselyn, josta kävi ilmi, että naiset ja miehet pettävät hyvin eri syistä ja pitävät erilaista toimintaa pettämisenä. Osan mielestä kädestä pitäminen on pettämistä, mutta osa voisi nukkua samassa sängyssäkin toisen kanssa ja ajatella, että ei ole tehnyt mitään väärää.

Kyselyn avulla saatiin selville mitä ihmiset ovat tehneet ja miten pitkälle he ovat pettämisen kanssa menneet silloin kun he ovat väittäneet omalle kumppanilleen, että mitään ei tapahtunut. Kävi ilmi, että moni on valehdellut kumppanilleen ja tehnyt pettämiseksi lukemiaan asioita itse silloin kun on väittänyt silmät kirkkaina kumppanilleen olleensa kiltisti.

27,8 prosenttia naisista olivat ihastuneet ja kokeneet olleensa tunnetasolla hyvin läheisesti toisen kanssa. 18,7 prosenttia naisista oli käynyt treffeillä ystävinä, 16 prosenttia suudellut ja 9,1 prosenttia halaillut toista miestä. 3,7 prosenttia naisista oli harrastanut seksiä toisen kanssa silloin kun he olivat sanoneet kumppanilleen, että mitään ei tapahtunut.

Miehistä 18,8 prosenttia oli tunnetasolla ihastunut toiseen naiseen ja 18,5 prosenttia käynyt ystävinä treffeillä. 17 prosenttia miehistä oli suudellut ja 13,8 prosenttia pitänyt käsistä naista kiinni. 4,4 prosenttia miehistä oli harrastanut seksiä ja 2,9 prosenttia suuseksiä silloin kun he olivat sanoneet tyttöystävälleen, että he eivät olleet pettäneet.

Superdrug Online Doctor