Huumediilerit lesoilivat Instagramissa – poliisit pidättivät

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sosiaalisen median kautta on helppo seurata ihmisten elämää. Newyorkilaiset nuoret miehet ovat julkaisseet netissä kuvia hulppeasta elämäntyylistään, joka on hankittu lähinnä huumebisneksen avulla. Miehet istuvat nyt vankilassa.

Poliisi on toteuttanut rynnäkön New Yorkin Brooklynissa ja Queensissa vaikuttaneen huumeryhmittymän jäsenten koteihin. Miehiltä takavarikoitiin yhteensä 900.000 dollarin edestä heroiinia sekä kahden miljoonan dollarin arvosta ajoneuvoja ja luksusesineitä. Poliisit olivat saaneet vihiä miesten laittomista bisneksistä sosiaalisen median kautta.

Meksikoilaiseen huumekartelliin kytköksissä olleet miehet olivat julkaisseet nettiin lukuisia kuvia elostelevasta elämäntyylistään. Miehet poseerasivat kuvissa merkkituotteiden ja urheiluautojen kanssa. Jokainen ryhmään kuulunut mies joutuu istumaan vankilassa ainakin kymmenen vuotta, Daily Mail uutisoi.

So Gangsta I Get Money Still Robb One Of You Niggas 🙊🙈🙉

Henkilön CHIKO JUAN (@chiko_juan) jakama julkaisu

I Want To Thank Unc @jjbroskod For This Cake❗️#lit 🎂🔥

Henkilön CHIKO JUAN (@chiko_juan) jakama julkaisu

Bad Energy Scare The Money Away; Keep Smilin It Might Make You A Couple THOUSAND. 😁💸

Henkilön CHIKO JUAN (@chiko_juan) jakama julkaisu