Tyttöbändin kaunotar rannalla – tässä on aineksia bikinimalliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Myleene Klass kuului aikoinaan Iso-Britanniassa suuresta suosiosta nauttineeseen Hear’Say -tyttöbändiin. Nykyään tähti on kuitenkin vaihtanut uransa musiikin parissa lähes täysin mallintöihin ja vaatteiden suunnitteluun. Viime aikoina hän on ehtinyt muilta kiireiltään lomailemaan.

Parhaillaan Myleene Klass viettää mukavaa perhelomaa yhdessä kahden tyttärensä, Avan ja Heron, kanssa. Eilen perhe ehti viettää kolmestaan laatuaikaa rannalla, jossa he muun muassa heittelivät toisiaan ilmaan rantavedessä. Myös äidin upea bikinivartalo pääsi oikeuksiinsa.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Nykyään sinkkuelämää viettävä Myleene erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista.

Splash
Splash
Splash
Splash