Kylpylähuvipuisto avattiin Beppuun – esittelyvideo nostaa matkakuumeen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Japanissa sijaitseva Beppu raivaa tietään unelmien matkakohteiden joukkoon. Kylpyläkaupungissa on yhteensä 2.909 kuumaa lähdettä. Geometrinen aktiivisuus on läheisen Mount Aso -tulivuoren ansiota.

Kerroimme taannoin Beppu-kylpyläkaupungin suunnitelmista avata kohteeseen huvipuisto, joka yhdistää kuumissa lähteissä nautiskelemisen ja huvipuistolaitteilla hurjastelemisen. Nyt Spamusement Park on avattu yleisön käyttöön. Huvipuistossa päästään muun muassa ajelemaan laitteilla, joiden vaunut toimivat samaan aikaan ammeina.

Vauhdikas esittelyvideo on julkaistu Youtubeen. Ainoastaan Yhdysvaltojen Yellowstonen kansallispuistossa on enemmän kuumia lähteitä kuin Beppussa. Kaupungin maisemakuvaa leimaa kuumista lähteistä nouseva höyry. Kuumien lähteiden nimet ovat erikoisia suomennettuna, kuten Verihelvetti ja Helvetin vesisuihku.