Hurja video maatilalta – jyväsiilo räjähti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pölyräjähdys voi syntyä, mikäli pienet pölyhiukkaset syttyvät tuleen suljetussa tilassa kipinän tai liekin toimesta. Nyt tällainen onnettomuus on tapahtunut Yhdysvalloissa sijaitsevan maatilan jyväsiilossa.

Jordan White joutui perheineen katselemaan vierestä, kun heidän maissia täynnä oleva siilonsa alkoi sortumaan. Sortunut rakennelma repi seinästä irti virtalähteen, mistä lähtenyt kipinä aiheutti valtavan pölyräjähdyksen.

Raju näky ikuistettiin videoksi, jonka White jakoi sittemmin Facebook-sivullaan. Siinä perhe tarkkailee rakennelman sortumista, kunnes siilon sisältö yllättäen räjähtää liekkeihin. Video on kerännyt yhteisöpalvelussa vain parin päivän sisällä jo lähes 10 miljoonaa katselukertaa.

– Olemme erittäin onnekkaita, sillä kukaan ei loukkaantunut tilanteessa, Jordan White kirjoitti.

 

Cindy Sue Jake White July 31, 2017 at approximately 1:00 pm. Switz City, Indiana. White Farms Inc. Overhead tank collapsed full of corn. It hit a power line on the way down and sparked the grain dust igniting the dust and causing the flash. We are very fortunate that there were no injuries!* Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/965602For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Publié par Jordan White sur lundi 31 juillet 2017