Naisystävä pihtasi seksiä – 77-vuotias iski liukuvoiteella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Saamme jälleen kerran raportoida erikoisia rikosuutisia Floridasta, kun 77-vuotias Roger Archambault oli suuttunut naisystävälleen. Miehen 72-vuotias kumppani ei suostunutkaan harrastamaan seksiä.

Eroottiseen hetkeen asennoitunut Roger Archambault oli ottanut käteensä liukuvoidepullon ja ruiskuttanut sisällön hänen naisystävänsä päälle. Lisäksi mies oli aiheuttanut naiselle mustelmia väkivaltaisella käyttäytymisellään. Paikalle soitettiin poliisit, jotka huomasivat uhrin olleen yltä päältä liukastusaineen peitossa.

Roger Archambault pidätettiin ja häntä odottaa tuomio väkivaltaisuuden vuoksi. Miehen kerrotaan olleen alkoholin ja unilääkkeiden vaikutuksen alaisena. Hän pääsi rikoskäsittelyn ajaksi vapaalle, mutta tulee saamaan nilkkaansa elektronisen laitteen, joka mittaa veren alkoholipitoisuutta tunnin välein, The Smoking Gun uutisoi.