Hurja taistelusimulaatio: 60 000 sotilasta hyökkäsi Jedien kimppuun

Digi · Terhi Piiroinen

Huhtikuussa Steamiin ilmestyneessä Ultimate Epic Battle Simulator -pelissä voi luoda taisteluja eri hahmojen välille. Nyt nettiin on ladattu pelistä video, jolla nähdään Jedi-ritarin mahti tavalliseen kuolevaiseen verrattuna.

Jedit ovat valomiekkojensa kanssa taistelevia Tähtien sota -elokuvan hahmoja. Vaikka jedejä on aina pidetty oikeuden ja rauhan puolesta taistelevina, ottavat ne nyt tavallisesta jalkaväestä mittaa taistelusimulaattoripelissä. Eeppisessä sodassa on 300 Jediä ja 60.000 ritaria.

Video on viihdyttävää katsottavaa. Valomiekat ovat ylivoimaisia teräaseisiin verrattuina ja galaktiset taistelijat raivaavat tietään kuin pensaita viidakkoveitsellä leikaten. Samaisessa pelissä voi myös testata, miltä näyttää 10.000 kanan ja Rooman keisarikunnan armeijan kohtaaminen.