Järkyttävä seksifantasia epäonnistui – ase laukesi vaginaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläinen pariskunta oli varannut hotellihuoneen Manchesterista toteuttaakseen hurjan seksifantasian. Seksiaktissa oli ollut mukana käsiase, joka laukesi naisen vaginassa. 46-vuotias nainen selvisi kohtauksesta hengissä, mutta hänen sisäelimensä saivat vakavia vammoja.

Seksin toisena osapuolena ollut 47-vuotias David Andrew Jeffers on nyt tuomittu kymmeneksi vuodeksi vankeuteen. Poliisit ovat kuvailleet hotellihuoneen näkyä shokeeraavaksi ja kauhistuttavaksi. Onnettomuus tapahtui tammikuussa.

BBC:n mukaan luodin sisäelimiinsä seksiseikkailun päätteeksi saanut nainen oli menettänyt runsaasti verta ja hänelle suoritettiin vaativia hätäleikkauksia sairaalassa. Jeffers oli paennut hotellihuoneesta, mutta hänet pidätettiin kaksi päivää myöhemmin yksityisasunnosta. Ase löydettiin pubin vessasta Leedsistä.