Chris Pratt ja Anna Faris erosivat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Chris Pratt ja Anna Faris ovat olleet naimisissa kahdeksan vuoden ajan. Nyt pariskunta on kuitenkin yllättäen ilmoittanut eroavansa.

Faris ja Pratt ilmoittivat päätöksestään sosiaalisessa mediassa. Pari paljastaa yrittäneensä korjata suhdettaan pitkän aikaa, kuitenkaan onnistumatta siinä.

– Ilmoitamme murheeksemme hakevamme avioeroa. Olemme erittäin pettyneitä, sillä yritimme pitkän aikaa kaikkemme, pari kirjoitti.

– Pojallemme on kaksi vanhempaa jotka rakastavat häntä erittäin paljon. Haluamme hänen vuokseen pitää tämän tilanteen niin yksityisenä kuin vain mahdollista, ja jatkaa eteenpäin, viesti jatkui.

Chris Pratt ja Anna Farit tapasivat toisensa Take Me Home -komedian kuvauksissa vuonna 2007. Pari meni naimisiin vuonna 2009, ja heillä on yhteinen 4-vuotias lapsi nimeltään Jack.

Pratt nähtiin viimeksi valkokankaalla Marvelin Guardians of the Galaxy vol. 2 -elokuvassa. Faris näyttelee pääroolia Mutsi-sarjassa, ja hän oli myös mukana taannoin ensi-iltansa saaneessa Emoji-elokuvassa.