Kannabisyhtiö osti kokonaisen kaupungin Kaliforniasta: ”Kuin 1800-luvun kultaryntäys”

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltainen marihuanan tuottaja American Green on ostanut kokonaisen kaupungin Kaliforniasta. Yhtiö aikoo muuttaa Nipton-nimisen paikkakunnan maan marihuanakeskukseksi. Kauppahinta oli viisi miljoonaa dollaria, eli 4,25 miljoonaa euroa.

Kannabista kasvattava, tuottava ja jakeleva American Green aikoo hyödyntää omistamansa 48,5 hehtaarin kokoisen alueen tehokkaasti. Alueella tullaan käyttämään pelkästään uusiutuvia energiamuotoja. Yhtiö vertaa kannabisbisneksen laajentumista 1800-luvun kultaryntäykseen.

Niptonissa on 20 asukasta, koulu, hotelli, mineraalikylpylä ja kauppa. Se sijaitsee Kalifornian ja Nevadan osavaltioiden rajan läheisyydessä. American Green aikoo investoida noin 2,5 miljoonaa dollaria Niptonin kehittämiseen. Alueesta tehdään turistiystävällinen ja ekologinen matkakohde, BBC uutisoi.

The Gateway to the Mojave National Preserve. . 30 April 2017 Nipton, CA

Henkilön Prince Travels (@prince_travels) jakama julkaisu 2. 05ta 2017 klo 9.00 PDT