Supermallilla estoton paita – Chrissy Teigen oli paljastaa liikaa päiväkävelyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja John Legendin vaimo, supermalli ja perheenäiti Chrissy Teigen on vähitellen palannut mallin töiden pariin Luna-tyttären syntymän jälkeen. Ronskina ja hauskana tunnettu supermalli on myös äitiyslomaltaan viihdyttänyt seuraajiaan monin tavoin.

Parhaillaan John Legend ja Chrissy Teigen ovat lomailemassa Euroopassa, sillä eilen heidät ikuistettiin Luna-tyttärensä kanssa tutustumassa Venetsiaan. Perheenäidin paitavalinta oli kuitenkin hieman turhan estoton tähän tilanteeseen, sillä se oli paljastaa sisältönsä kameroiden ja turistien edessä.

Taannoin Vanity Fair -kanava julkaisi videon, jossa nähdään millaisia pikatreffejä Danny-niminen mies pääsi viettämään, kun Chrissy Teigen sai luvan syöttää hänen korvanappiinsa miehen iskurepliikit. Keskustelut ovat kaikkea muuta kuin tavanomaiset Chrissy Teigenin päästessä vauhtiin. Teigen pyysi miestä kysymään naisilta esimerkiksi sitä, että pitävätkö he peppuseksistä tai haluavatko he kuoltuaan päästä arkkuun vai tuhkattavaksi.

Splash
Splash
Splash
Splash