Anna Farisin ja Chris Prattin eron syy paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin tähtipariskunta Chris Pratt ja Anna Faris ilmoittivat tällä viikolla eroavansa. Pariskunnan ero tuli epäilemättä monille yllätyksenä, sillä näyttelijät ehtivät olla naimisissa kahdeksan vuoden ajan.

Eron taustalla ei uskota olevan pettämistä tai kolmatta osapuolta. Sen sijaan ero johtui TMZ-sivuston mukaan Farisin ja Prattin eriävät suunnitelmat siitä, minkälainen heidän tulevaisuutensa perheenä tulisi olla.

Anna Faris olisi halunnut perinteisen perheen, joka on yhdessä lähes kaiken aikaa heidän kotikaupungissaan Los Angelesissa. Hän olisi halunnut myös lisää lapsia.

Chris Prattin kysyntä isoissa elokuvissa on noussut rajusti muutamien vuosien aikana. Hollywoodin A-listalle nousemisen ansiosta hänen täytyy matkustaa kuvauksissa ympäri maailmaa. Tämä johtaa siihen, että hän saattaa olla erossa perheestään kuukausikaupalla kerrallaan.

Nousujohdanteisen ja kiireisen uransa vuoksi Pratt ei myöskään halua tällä hetkellä lisää lapsia. TMZ:n mukaan kumpikin tähdistä on kaikesta huolimatta erittäin omistautuneita vanhempia Jack-pojalleen. Farisin ja Prattin kerrotaan myös olevan erittäin murheissaan suhteensa päättymisestä.