Mies nosti kanteen olutyhtiötä vastaan – väittää löytäneensä tölkistä kaksi kuollutta gekkoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornialainen mies kertoo löytäneensä oluttölkistään vähintäänkin ei-toivotun yllätyksen. Miehen mukaan hänen ostamassaan Heineken-oluessa oli kaksi kuollutta gekkoa.

Fountain Valleyssa asuva George Toubbeh oli tullut huonovointiseksi ja alkanut oksentamaan juotuaan olutta Heineken-tölkistä. Miehen tytär tutki tölkin, ja löysi sen sisältä kaksi kuollutta gekkoliskoa.

Toubbeh on sittemmin nostanut tapauksesta kanteen Heinekenia vastaan. Miehen asianajajan mukaan matelijat eivät olleet juurikaan ehtineet mädäntyä, joten ne olivat todennäköisesti olleet vielä elossa siinä vaiheessa tölkki täytettiin oluella.

Oikeusjutun mukaan Toubbeh kärsi tapauksen vuoksi ruoansulatuskanavan ongelmista ja henkisistä kärsimyksistä. Olutmerkin tiedottajan mukaan yhtiö kuitenkin uskoo väitteiden olevan paikkansapitämättömiä.

– Maahantuomiemme tuotteiden turvallisuus ja korkea laatu ovat erittäin tärkeitä Heinekenille. Olemme tutkineet väitteet tästä yksittäistapauksesta. Olemme monien tekijöiden ansiosta tulleet siihen lopputulokseen että ne on tekaistu, yhtiön tiedottaja Tara Rush kertoo The Orange County Register -lehdelle.