Mies teki masturbointivälineen kokoospähkinästä – muuttui kärpäsentoukkien pesäksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Redditissä on osio nimeltään Today I Fucked Up. Palstalle kirjoitti äsken mosambikilainen mies, joka oli tehnyt teini-ikäisenä masturbointivälineen kookospähkinästä. Onanointia varten jemmattu hedelmä houkutteli myös kärpäsiä puoleensa.

Miehen äiti oli ostanut läjäpäin kookospähkinöitä. Seksuaaliseen elämäänsä turhautunut teinipoika päätti muuttaa yhden hedelmän omaromantiikan apuvälineeksi. Hän porasi kookospalmun hedelmään reiän ja liukasti sen reunat.

Mies säilytti hedelmää sänkynsä alla. Kuuma kesä houkutteli hänen huoneeseensa myös kärpäsiä. Kun eräänä päivänä mies masturboi lempihedelmänsä avulla, huomasi hän kookospähkinän sisällä kärpäsentoukkia.

TIFU by cumming into a coconut from tifu

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat