Mopovarkaat tulivat katumapäälle – palauttivat täyden tankin ja anteeksipyynnön kera

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadassa hämmästellään tapausta, jossa mopovarkaat olivat tulleet yllättäen katumapäälle tekonsa ansiosta. Syynä mielen muuttumiselle oli Facebook-viesti, jossa pyörän paljastettiin kuuluvan lapselle.

Kanadalainen Mel Flesher jakoi Facebookissa viestin, jossa hän pyysi vihjeitä mopovarkaista. Naisen poikaystävän lapsen 72 Yamaha-pyörä oli hävinnyt eräänä aamuna, vaikka se oli laitettu yöksi lukkoon. Viesti lähti nopeasti leviämään Facebookissa, ja lopulta se tavoitti myös mopovarkaat.

Rikostaan katuneet teinipojat päättivät palauttaa pyörän takaisin sinne, mistä se oli varastettukin. Mopon tankki oli täynnä, ajoneuvoon oli kiinnitetty anteeksipyyntöviesti ja varkaat olivat jopa ostaneet siihen uuden lukon.

Kirjeessään pyörän varastaneet nuoret kertoivat luulleensa mopon kuuluneen teinille, joka olisi kasvanut jo siitä ylitse. Kun varkaat lukivat Flesherin Facebook-ilmoituksen, he tiesivät heti että pyörä pitäisi palauttaa.

– Olemme pahoillamme, että jouduitte kestämään tämän. Toivomme teille hyviä ajoja, ja toivomme että pystytte antamaan meille anteeksi, kirjeessä kerrottiin.

Flesher totesi Facebookissa pyörän omistajan olevan erittäin onnellinen saatuaan sen takaisin. Hän kertoi antavansa mopovarkaille anteeksi heidän tekonsa.

 

Some loser stole my boyfriends kids 72 Yamaha 80 cc bike from our complex on 3rd and Ryan… we think it went missing…

Publié par Mel Flesher sur samedi 29 juillet 2017

It's a good morning! 😊😊😊😊😊Was on my way to get some breakfast just now leaving the complex and came across this…The…

Publié par Mel Flesher sur dimanche 30 juillet 2017