Mopovarkaat tulivat katumapäälle – palauttivat täyden tankin ja anteeksipyynnön kera

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadassa hämmästellään tapausta, jossa mopovarkaat olivat tulleet yllättäen katumapäälle tekonsa ansiosta. Syynä mielen muuttumiselle oli Facebook-viesti, jossa pyörän paljastettiin kuuluvan lapselle.

Kanadalainen Mel Flesher jakoi Facebookissa viestin, jossa hän pyysi vihjeitä mopovarkaista. Naisen poikaystävän lapsen 72 Yamaha-pyörä oli hävinnyt eräänä aamuna, vaikka se oli laitettu yöksi lukkoon. Viesti lähti nopeasti leviämään Facebookissa, ja lopulta se tavoitti myös mopovarkaat.

Rikostaan katuneet teinipojat päättivät palauttaa pyörän takaisin sinne, mistä se oli varastettukin. Mopon tankki oli täynnä, ajoneuvoon oli kiinnitetty anteeksipyyntöviesti ja varkaat olivat jopa ostaneet siihen uuden lukon.

Kirjeessään pyörän varastaneet nuoret kertoivat luulleensa mopon kuuluneen teinille, joka olisi kasvanut jo siitä ylitse. Kun varkaat lukivat Flesherin Facebook-ilmoituksen, he tiesivät heti että pyörä pitäisi palauttaa.

– Olemme pahoillamme, että jouduitte kestämään tämän. Toivomme teille hyviä ajoja, ja toivomme että pystytte antamaan meille anteeksi, kirjeessä kerrottiin.

Flesher totesi Facebookissa pyörän omistajan olevan erittäin onnellinen saatuaan sen takaisin. Hän kertoi antavansa mopovarkaille anteeksi heidän tekonsa.

 

https://www.facebook.com/melflesher/posts/1734685660168189

https://www.facebook.com/melflesher/posts/1734969413473147