Kondomin uutuusmaku: Mausteinen suolakurkku!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Intialainen kondomivalmistaja on tuonut markkinoille makukondomeja. Moni muistaa maku- ja tuoksukondomit vuosien takaa, mutta nyt herkullisille kondomeille odotetaan uutta nousukautta. Intiassa esimerkiksi maustetun suolakurkun makuinen kondomi on tehnyt läpimurron.

Quartz on toteuttanut artikkelin intialaisten käyttämistä ehkäisyvälineistä. Maassa suhtaudutaan edelleen seksiin varautuneesti, mutta ilmapiiri on kaiketi hieman rentoutumassa. Maassa käytetään enemmän makukondomeja kuin tavallisia. Makukavalkadi on monenkirjava, aina jasmiinista suklaaseen.

Kondomeja myydään kahvin, kirsikan ja jopa purukumin makuisina. Kondomeja brändätään siisteinä juttuina, joita kaikki asialliset tyypit käyttävät. Intialainen achaari on mausteinen suolakurkkuruoka, joka toistuu nyt myös kondomeissa, Manforce Condoms -yhtiö tiedottaa.

Tag a mate who loves ACHAAR!

Publié par Manforce Condoms sur jeudi 3 août 2017