Ravintolaketju otti käyttöön latausbannin – eivät enää lataa asiakkaiden puhelimia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Wetherspoon-ravintolajätti on ilmoittanut, että yhtiön pubit eivät enää lataa asiakkaidensa puhelimia. Ravintolatyöntekijöillä on tarpeeksi kiire ilman akkuaan valittelevia ja latureita pyytäviä asiakkaita. Brittiläiset eivät ole kiellosta mielissään.

Ympäri Britanniaa sijaitsevat Wetherspoonin anniskeluravintolat ovat lopettaneet asiakkaidensa kännyköiden virran täyttämisen. Yhtiön pääkonttorin asettama latauskielto on saanut ravintolatyöntekijät kiperään tilanteeseen, koska asiakkaat eivät usko kiellon olevan aiheellinen vuonna 2017. Osa baarimikoista on valehdellut, että pubin laturit ovat rikki.

Ihmisten kannattaa suunnata ravintolaketjun pubeihin joko akut täynnä tai vara-akku mukana, Mirror uutisoi. Weatherspoon-ravintolat tunnetaan myös Spoon’s -nimellä. Ne ovat erittäin suosittuja ajanviettopaikkoja Iso-Britanniassa, ja yhtiöllä on noin tuhat pubia ympäri Brittein saaria.

we have gift cards available and a new rum shack

Henkilön Wetherspoon Pubs (@jd.wetherspoons) jakama julkaisu 6. 02ta 2017 klo 11.50 PST