Miehen kotimatkasta tuli katastrofi – istahti väärään lentokoneeseen

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen liikemies Samuel Janowsky oli matkustamassa Saksan Kölnistä kotiinsa Essexiin. Valitettavasti mies onnistui pääsemään väärään koneeseen ja huomasi matkustavansa vahingossa Las Vegasiin. Yhdysvaltojen rajaviranomaiset eivät nielleet tarinaa helpolla.

Englantilainen bisnesmies oli herännyt kesken Eurowingsin operoiman lennon, kun hän huomasi matkustavansa kotimaansa sijaan kohti Yhdysvaltoja. Mies oli soittanut raskaana olleelle vaimolleen ja kertonut asiasta. Sen jälkeen alkoi varsinainen hullunmylly.

Yhdysvaltojen rajaviranomaiset luulivat, että mies oli onnistunut keplottelemaan tiensä Amerikan lennolle. Todellisuudessa kukaan ei ymmärrä, kuinka Janowsky ylipäätään pääsi väärään lentokoneeseen. Hän joutui virumaan hetken sellissä.

Lopulta kotimatka järjestyi omasta pussista maksamalla, mutta hänen oli palattava sääntöjen mukaisesti ensin takaisin Saksaan, ja sieltä vasta junalla ja autolla kotimaan kamaralle, Daily Mail uutisoi.