Donald Trumpia pilkataan nyt avoimesti – valtava rotta-Trump ilmestyi New Yorkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin suosion alamäki jatkuu jatkumistaan, kun päivittäin tulee esiin uusia kritiikin aiheita ja epäpresidentillisiä käytöstapoja. Kerroimme juuri kuinka valtava Trump-kana ilmestyi Valkoisen talon liepeille, ja nyt samankaltainen tempaus on tehty New Yorkissa.

New Yorkin 5th Avenuen ja 59th Streetin risteyksessä sijaitsevaan puistoon on tuotu suurikokoinen Donald Trumpia esittävä ilmatäytteinen rotta, jonka viranomaiset ovat ympäröineet aidalla ja kaiken lisäksi sillä on poliisivartio.

Kyseessä on luonnollisesti Trumpia vastaan osoitettu protesti. Ainakin vielä toistaiseksi parodiahahmo on saanut olla risteyksessä, mutta tuskin kovin pitkään, jos poliisivartio jossain vaiheessa poistuu paikalta.

Splash
Splash